goldfix Seçenekler

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz berrak gri duvar boyasıdır.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir esinti sıkılabilir. Renkler yaşamımızın zarfında bizim emanet halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hamam renk tonları rahatlığı temaşa paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı evet.

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların semtı aralık bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile epey uyumludur. Hafif bir dünya tekvin etmek bağırsakin yeğin bir duvar rengi tercihidir.

Ocaklık dizaynında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta pak ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve kategorik tonlarda olan duvar renkleri olarak içinmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında mekân vermektedir.

Beğendiğiniz ve satın iletilmek istediğiniz mutfaklarımız muhtevain bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile beraberinde verdik. “Daha detaylı görmek yürekin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha hafif aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden zahir duvar rengi boyasıdır. özge mobilya ve eşyaların rengi ile zahmetsiz intibak katkısızlar. Kapı ve temek renkleri ile goldfix oldukçu uyumludur.

Antrasit renk dekorasyonda modern ve sofistike bir muhit oluşturma konusunda az çok yakıcı bir seçenektir. Bu renk tonunun kılgı alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Derin grinin sert etkisini yumuşkoymak dâhilin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha hoş intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı olabilir.

antrasit gri boya Hane dekorunda griye yakışan renkler ortada bittabi asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız dar dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai üzere renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir çekicilik katan mavi antrasit ile koskocaman bir etkileşim sağlayabilir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, antrasit renk tonları temek ve parke rengi ile kolayca bir şekilde mutabakat sağlayabilir.

Report this wiki page